XV. GÓLYAHÍRES CSALÁDOK ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA

Kedves Gólyahíres Családok!
Nagyon nagy szeretettel meghívunk Benneteket a Gólyahír Egyesület

XV. GÓLYAHÍRES CSALÁDOK ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJÁRA

2015. június 7-én vasárnap (reggel 9 órától este 19 óráig)
Helyszín: Százhalombatta, Fogoly u. 98-100., „KlubSirály Csónakház”

Aki tömegközlekedést szeretne igénybe venni, kérjük jelezze elõre, és Százhalombattán a Csónakházig való eljutást megszervezzük! A találkozó helyszínére való eljutáshoz itt találtok segítséget.

A Gólyahír Egyesület minden résztvevõt megajándékoz!

A család minden tagja kap egy fehér vagy kék színû, gólyahíres emblémával ellátott rövid ujjú pólót. Kisebb babáknak kérhetõ még fehér színû gólyahíres emblémával díszített body is. Kérünk Benneteket, hogy sürgõsen jelezzetek vissza (golyahir.pestmegye@gmail.com), milyen méretet igényeltek! Köszönjük!

Reggel 9 órától várjuk a család minden tagját, a kicsiktõl a legnagyobbakig! Egész nap változatos programok lesznek, melyeket nem érdemes kihagyni! 

Gyertek, jöjjetek, töltsünk együtt egy családias, barátságos, kellemes napot!
Szeretettel várunk Benneteket! 

PROGRAMTERVEZET

Reggel 9-tõl várunk Benneteket, lesz Ringató is. Egész délelõtt kézmûves foglalkozás lesz a gyerekeknek.
A Habakuk Bábszínház is elõad rendezvényünkön 10 órakor!

Kincskeresõ játékot szervezünk a gólyahíres kamaszok segítségével. Lesz gyerek – szülõ focibajnokság, nemcsak a csapatok jelentkezését várjuk, hanem várjuk elõzetesen a 10 év feletti lelkes bírók / mérkõzésvezetõk jelentkezését a golyahiralapitvany@gmail.com e-mailen.

A sorverseny családoknak sem maradhat ki, ahogy a Ki-Mit-Tud sem! Ti se hagyjátok ki!  A Ki-Mit-Tud-ra feltétlen jelentkezzetek elõzetesen a golyahiralapitvany@gmail.com e-mailen, vagy a +36 (70) 355-3313 telefonszámon.

Délután lesz kosárlabda! Mesekönyv vásárlásra is lesz lehetõség! Nem maradhat el a légvárcsúszda (2), trambulin, és ha tudtok, Ti is hozzatok még játékot, elfér a hatalmas füves területen.

Ha úgy gondoljátok, akkor – ahogy szoktátok – hozzatok sütit, innivalót!
Ha valaki itt szeretne aludni, akkor arra is van lehetõség, hogy a rendezvény elõtt, vagy az után itt aludjon, de idõben jelentkezzetek! http://www.klubsiraly.hu//

Küzdjetek, játsszatok: érdemes! Nemcsak a jókedv miatt, hanem azért is, mert a verseny-programok legjobbjai nyereményben részesülnek!

Az egyesület tagjainak a részvétel ingyenes. Aki nem tag, annak felnõttenként 1000 forintot kell fizetni adományként.

Telefonszám: +36 (30) 251-7120. Levélcímünk: Gólyahír Egyesület – 2441 Százhalombatta Pf. 54. E-mail a jelentkezéshez: golyahir.pestmegye@gmail.com.

Tagságról való egyeztetés: munkanapokon 08-12 között. Tel: +36 (30)251-7121.
A tagdíj (2000 forint/fõ/ év) befizetése a helyszínen vagy átutalással is lehetséges.
(Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073-10705005).
Kérünk mindenkit, hogy az email címét adja meg, hogy könnyebb, és olcsóbb legyen a levelezés.

Százhalombatta 2015. május 3.

Szeretettel, és nagyon várunk benneteket!
A Gólyahír Egyesület munkatársai

A Gólyahír Alapítvány rajzpályázatot hirdet
Gólyahíres gyerekek és családok részére!

A pályázat célja

Olyan kézzel, illetve számítógéppel készített rajzok alkotása, melynek témája:
„Én és a Gólyahír”, „Családunk és a Gólyahír” vagy „Én és a családom”.
A rajzok, festmények, számítógépes munkák technikája szabadon választott. A pályázó hozzájárul, hogy munkája megjelenjen az Alapítvány honlapján.

A pályázat benyújtása

Elektronikusan: golyahiralapitvany@gmail.com, vagy
postai úton: Gólyahír Alapítvány, 2700 Cegléd, Szabadság tér 6/a. címre.
A pályázathoz csatolni kell az alkotás címét, a pályázó nevét, születési dátumát, postacímét és telefonszámát.

Az alkotások az alábbi kategóriánként és korosztályonként kerülnek díjazásra:
1. kategória – Rajzok, festmények: 0-7 éves kor, 8-12 év, 12 év felettiek és családi alkotások
2. kategória – Egyebek (digitális alkotások, montázsok és egyéb technikák): családi és egyéni alkotások

Határidõ: 2015. május 30.

Eredményhirdetés és díjátadás: a XV. Gólyahíres Országos Találkozón, 2015. június 7-én. Az elkészült alkotások a találkozón lesznek kiállítva, s ott is lehet rájuk szavazni!

Ha a rajzpályázattal kapcsolatban további információra van szükségeket, akkor jelentkezzetek a golyahiralapitvany@gmail.com e-mailen, vagy hívjátok a +36 (70) 355-3313 telefonszámot.

Várjuk a pályamûveket! 